11:15

IFK Arboga IBK (3)

Referat: Skälby IBK (3) - IFK Arboga IBK (3)

Oj OJ OJ vilken match killarna gör och vilken underhållning!

Efter en stålande första period så leder vi med 3-1 trots 0-1 i inledningen av matchen.
Stort tack till Mr Madaj som passade på att vissa allt och lite till han lärt sig på målvaktsutbildningen.

Andra perioden börjar Arbogas 150kg tyngre killar (15st*10kg *smiley*) spela tätt och sätta hög press på oss.
Det slutade med att vi letade både efter Anton och Alex på fel sida sargen utan invändning från de där gula herrarna.
Men när våran allas starkaste Olle bryter boll i en klockren närkamp så får han gå och sätta sig 2 min på bänken...
Boxplay i Världsklass gör dock att vi ändå leder efter 2 perioder med 5-4.

Ledningen vänder tyvärr på snabba 6 minuter till 5-7 i tredje.
Killarna fortsätter dock kriga och vissa lagmoral och ger inte upp utan vill tillbaks i matchen.
Först tar Olle revansh och sätter snyggt 6-7...
Sen kommer målet som sändes på Sportspegeln och Eurosport vill köpa rättigheterna:
Max -> Olle -> Filip -> Roos -> Edde i öppet mål...
Dessa stenhårda, högkvaletativa direktpassningar på bladet gjorde att Galante ringde mig efter matchen.
Han snyfta och sa att han vill spela i Sharks igen, han saknade lagkänslan, spelet och den underbara publiken.
Efter en bra dialog med världsstjärnan och förre Sharks liraren så kom vi överens om att han skulle få provträna med 06-laget till hösten för att se så att han platsar där först innan han stör våra 26 stjärnor i 05-Röd.

Arboga är äldre, tyngre och har en annan räckvid och det avgör till slut matchen i ett antal 1-mot-1 situaioner.
7-9 kommer i öppen kasse då vi tagit ut en storspelande Isach ur målet.

Våra killar gör en fantastisk match där vi inte får resultatet med oss men jag tror alla hade jäkligt kul ändå!

Mvh // Stefan // Stolt tränare för Sharks 05-Röd.